Міжнародний проєкт Twinschools

2023-10-02

/Files/images/зображення_viber_2023-09-28_14-41-35-648.jpg

Ми раді повідомити вам гарну новину!

Наша гімназія продовжує брати активну участь у міжнародних проєктах. Цього разу завдяки ініціативі адміністрації Миколаївської гімназії №64 ми задіяні у програмі Twinschools. У ній беруть участь учні 9 класів, мова спілкування англійська. Одна з головних цілей проєкту Twinschools - це знайомство та усвідомлення культури інших країн, зокрема Литви. Важливо познайомити учнів із різними традиціями, звичаями, способами життя та труднощами, що виникають у цьому хаотичному світі. А ще установити підтримку, дружбу та зв’язки на все життя.

Кожного тижня визначається певна тема для обговорення та учні з обох twin шкіл готують матеріал у онлайн форматі. Під час онлайн зустрічі діляться та обговорюють інформацію. Координаторому закладі є учитель англійської мови Яценко Н.І. Загальне керівництво здійснює заступник директора з виховної роботи Рябошапко Н.О.

29 жовтня відбулася перша онлайн зустріч з Литовською школою, Neringos gimnazija, на якій учителі обох закладів познайомилися, узгодили день та час зустрічей, кількість робочих груп.

Учитель англійської мови Яценко Н.І.

Кiлькiсть переглядiв: 43