• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У цей складний час команда GoGlobal запросила нашу школу взяти участь у новому корисному проекті, щоб підтримати і вчителів, і наших учнів.

У цей складний час команда GoGlobal запросила нашу школу взяти участь у новому корисному проекті, щоб підтримати і вчителів, і наших учнів.

2022-04-12

Оnline програма з психоемоційної підтримки вчителів та учнів з усієї України “Creative Ukraine. Ми з України” складається з трьох етапів.

Перший – це практичний курс з психологічної підтримки для вчителів «Створення безпечного середовища для дітей в умовах війни».

Другий – це інтерактивні зустрічі, арт-терапія та воркшопи для наших учнів та вчителів від українських та іноземних митців, експертів креативних індустрій.

Третій – це оnline спілкування з іноземними волонтерами для школярів у форматі розмовних клубів.

Перший день нашого Creative Ukraine. Ми з України! стартує вже сьогодні о 15.00.

На першій сесії ми поговоримо про те, як знизити емоційну напругу та вплив стресу на наше повсякденне життя. Навчимось декількох простих, але дієвих вправ, що допоможуть віднайти баланс у сьогоднішніх реаліях. Цю зустріч з нами проведуть: спікери: Юлія Яворська та Орест Гриновець (фахівці із соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб "Між нами").

На другій сесії ми відвідаємо майстер-клас, де будемо створювати свій власний творчий нотатник для збереження хороших думок, замальовок, історій, планів, маленьких і великих перемог. Також, художниця покаже, як переносити об'ємне зображення у лінійне та додавати оригінальності нашим нотаткам за допомогою простих малюнків.

Майстер –клас для підготувала спікер Дарина Котляренко - художниця, викладачка образотворчого мистецтва для дорослих та дітей (Київ).

У програмі виявили бажання узяти участь 22 учні різних вікових категорій, від 7 до 13 років.

Будемо робити наш день кращим!

Відповідальна за організацію проекту і комунікацію з командою GoCamp учитель англійської мови Яценко Н.І., шкільний психолог Діланян-Перун М.А.

Кiлькiсть переглядiв: 87