GoCamp Around the world 2021 Afterschool.

2021-10-01

1 жовтня закінчив свою роботу двотижневий англомовний табір GoCamp Around the world 2021 Afterschool.

Цей час запам’ятається нашим кемперам новими знаннями про національну кухню, культуру, мистецтво різних країн світу. Діти здійснили віртуальну подорож до Індонезії, Уельсу, Бразилії, Афганістану, Нігерії, Індії, Сполученого Королівства Великобританії та Північної Ірландії, Турції, Азербайджану та Ісландії. Зробили свої власні проекти, уклавши збірку рецептів української кухні. А найбільше кемперам сподобалося робити косплей та відтворювати роботи мистецтва видатних майстрів у себе вдома. Наші учні спробували свої сили у створені власного танцю та музикували за допомогою комп’ютерної програми.

Кожного вечора на них чекав наш волонтер з Кенії Collins Otiende, який спілкувався з ними на тему дня. Розповідав про традиції Кенії, особливості культури. Діти були здивовані, що в цій далекій африканській країні популярні такі ж музичні стилі , що і в Європі. У свою чергу діти розповідали про традиційні українські страви, які вони вміють готувати або полюбляють їсти, підготували презентацію про українські музичні інструменти.

В останній день темпери поділилися своїми враженнями про табір та висловили сподівання взяти участь в GoCamp наступного року.

Ви тільки уявіть собі: два тижні занурення в англомовне середовище! Це було круто!

У таборі працювали вчителі англійської мови: Яценко Н.І., Шахова О.М., Мельнікова А.В. та Єпіфанова К.Є. Вони не тільки пройшли підготовку з підвищення рівня знань з різних тем, а найголовніше мали змогу використовувати освітні ресурси, технології та гейміфікації.

Дякуємо нашим координаторам від GoGlobal за цікаві тренінги за гарно організовану роботу. Також дуже вдячні адміністрації школи за підтримку та допомогу в організації роботи англомовного табору.

До нових зустрічей!!!

Відповідальна за роботу табору вчитель англійської мови Яценко Н.І.

/Files/images/Снимок экрана (378).png

Слідкуємо за успіхами наших учнів:

https://read.bookcreator.com/xLaC2OxWU6ZDLQ4QwO9RyuUhUGd2/Q6w7NtiiSh-9JJIXhBa2oA

https://youtu.be/Jhq5893pWQY

https://youtu.be/DV3nhbpj5lc

https://youtu.be/dk9hHXWxH0Y

https://youtu.be/XcnCfJMd1nI

Кiлькiсть переглядiв: 88