• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 19 лютого в Україні – День пам'яті Героїв Небесної Сотні

19 лютого в Україні – День пам'яті Героїв Небесної Сотні

2021-02-22

19 лютого в Україні – День пам'яті Героїв Небесної Сотні. Саме в ці дні сім років тому під час Революції Гідності загинули люди… Герої Небесної Сотні назавжди змінили нашу Україну і самих українців, підняли наш патріотичний дух. Небесна Сотня показала всьому світу гідність, мужність, і «тверду» волю народу до справедливості, до свободи, до незалежності. Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні. Кожен з них здійснив особистий подвиг – віддав найцінніше – своє життя заради свободи в рідній державі.

Небесна Сотня – то в серцях вогонь.

Він гаряче палав за Україну

Віднині тихим співом заспокой

Ти, земле рідна, свою дитину.

Зранку була проведена радіолінійка «Небесна сотня», під час якої всім учням школи розповіли про день, який став трагічною сторінкою в історії України.

І в пам'ять про Героїв Небесної Сотні учні виготовили сотню голубів. Безсмертні душі вбитих відійшли в небеса, але вони вічно житимуть у народній пам'яті.

Під час годин спілкування, які були проведені в класах, учні передивлялися відео про ті страшні події на Майдані Незалежності. З метою патріотичного виховання та формування морально-етичних цінностей учні 1-Б класу виготовили та роздали інформаційні буклети «Це потрібно живим». Учні 5-9 класів оформили виставку постерів «Герої – не вмирають!».

Висловлюємо вдячність адміністрації Центрального району за надану допомогу у проведенні заходів до Дня пам'яті Небесної Сотні.

Діланян-Перун М.А., практичний психолог

/Files/images/1 (6).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 90