• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Звіт про тиждень толерантності (11.11.19 – 15.11.19)

Звіт про тиждень толерантності (11.11.19 – 15.11.19)

2019-11-18

З 11.11.19 у нашій школі розпочався тиждень толерантності. У понеділок було проведено декілька заходів: радіолінійка: флешмоб «Поділися хорошим настроєм», під час якого діти виконували цікаві вправи усім класом та бажали вдалого дня. Після флешмобу провели вікторину «Всезнайка», учні відповідали на різні питання, а також дізнавалися багато нового. Трохи пізніше розпочався конкурс малюнків «Моя радість», у якому брали участь учні молодших класів. Також класним керівникам було роздано інформаційний лист разом із вправами на ознайомлення учнів з поняттям толерантності.
У вівторок проводилась гра «Знайди смайлик». По школі були розклеєні смайли і учням потрібно було знайти їх, хто більше знайде, той і отримує приз. Також на перерві проводилась акція «Зроби свій день вдалим», де кожен учень міг узяти з собою частинку позитиву. Протягом дня проводилась гра «Пожирач негативу», де діти на листочках писали свій негатив, нагодувавши пожирача і отримувавши маленький солодкий приз.
У середу протягом дня була виставлена дошка відвертості: «Що для вас є толерантність», на якій учні писали свої думки про цей термін. Також у цей день класні керівники провели з учнями годину спілкування "Що таке дружба?" і проаналізували, як потрібно дружити і хто такий друг. У четвер проводився фотоконкурс «Обійми товариша» для учнів старших класів, учням потрібно було зробити фотографії, обійнявши учня або вчителя, і хто більше фото зробив, той і переміг та отримав приз. А для згуртованості колективу, створювався постер класу, який придумували діти разом з класним керівником. Для учнів молодших класів було створено дерево добра, на якому учні ділилися своїми добрими справали, які зробили в цьому році.
На останному дні тижня Толерантності було проведено квест «Дружні та кмітливі» для 5-х класів, в якому учні не тільки ділилися своїми знаннями з однокласниками, а і проводили гарно час, та у кінці квесту за свої старання отримували винагороду. Також була створенна квітка толерантності, на якій учні писали свої думки про поняття «Толерантності».

Н.В. Сизова, соціальний педагог
М.А. Діланян-Перун, практичний психолог

/Files/images/Без имени.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 437