Осінній бал

2019-10-29

…Веселі та несподівані, творчі та креативні…Саме такими були учні 7-8 класів нашої школи 25 жовтня 2019 року в розважальному шоу, присвяченому Золотій Осені та Вічній Музиці. Стало доброю традицією проводити наприкінці жовтня в нашій школі «Осінній бал».
У програму заходу увійшли вокальні, танцювальні, хорові номери на осінню тематику авторів різних стилів та напрямків, а також веселі ігри та запальні конкурси. Діти почували себе на сцені впевнено та розкуто, відчуваючи позитивну підтримку своїх однокласників.
Прикрасою цього осіннього свята були пісні у виконанні шкільного гуртка естрадної пісні «Північні зірки» під керівництвом Давидової Т. Ю. Колектив працює впродовж 8 років, має постійний склад, але з великим задоволенням кожного року приймає в свою родину нових здібних та обдарованих учнів нашої школи. Так пісня у виконанні учениці 7 – Б класу Кіреєвої Катерини стала своєрідною родзинкою розважальної програми.
Веселі, несподівані конкурси, інтелект батли, жартівливі питання та відповіді учасників не залишили нікого байдужим. А боротьба за титул короля та королеви Осені тримала в напрузі присутніх до останньої секунди. Переможцями цього року стала пара 7 - А класу Білоконь Наталя та Любчак Вадим. Саме вони відкриють новорічну церемонію вручення «Оскара 2019» на Новорічному карнавалі!

/Files/images/Рисуннок1.png

Кiлькiсть переглядiв: 200