Мовний табір «Fun Camp»

2019-06-05

Уже втретє наша школа бере участь у Всеукраїнському проекті GoCamp. Цього року робота в таборі буде побудована на основі програми “Animal Planet”. Учні нашої школи матимуть змогу протягом двох тижнів покращити свої знання по темі “Animals”, “Habitants of Animals”, “Adaptation of Animals” та поспілкуватися з носієм англійської мови: волонтером з Ірландії, Andrew Harney.
3-го червня розпочав роботу англомовний табір «Fun Camp» на базі Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 64. Перший день розпочався з урочистої лінійки, флешмобу та концерту за участі талановитих учнів нашої школи. Протягом дня діти працювали в двох загонах . Вони обрали назву та девіз для свого загону, уклали правила роботи в таборі, відпрацьовували мовні конструкції зі словами та виразами, що будуть корисними при знайомстві, розповідали про себе та своїх нових друзів. Також вихованцям були запропоновані веселі «Ice breaker» у формі рухливих ігор та пісень. Усе це заряджало всіх присутніх ентузіазмом і позитивною енергією. Навіть сильний дощ нам не завадив.
2 день в англомовному таборі був присвячений темі: “Habitats of animals” Вихованці переглянули відео про життя тварин в пустелі, в океані, в лісі та в Арктиці. Далі робота продовжилася в групах. Дітлахи шукали інформацію про мешканців різних природних середовищ та виготовили постери, в яких презентували знайдену інформацію. Учні грали в гру «Хто я?», “Cross Out” “ Adverb Charades”. Робота в цей день була спрямована на розвиток критичного мислення, креативності та вміння працювати в команді. День завершився рухливими іграми на свіжому повітрі.
Яценко Н.І., начальник табору «Fun Camp»

/Files/images/1.png

Кiлькiсть переглядiв: 204