The Tales of Childhood

2017-06-09

/Files/images/IMG_2641.jpg

Казки - це гарний спосіб стимулювати інтерес до іноземної мови й урізноманітнити загальноосвітній процес. Їх багатий чарівний світ із захоплюючими перетвореннями і пригодами захоплює дитину. Інсценування казок дає дітям можливість закріпити лексику і граматичні форми, необхідні для розвитку навичок і умінь усного мовлення, стимулює фантазію, розвиває пам'ять, привчає до колективних форм роботи.

Вихованці табору Fun Camp знайомились із казками. Загону “Explorers” було запропоновано опрацювати «The princess and the dragon», яка відома своїми варіаціями в різних країнах світу, а потім втілити казку в життя. Спочатку діти подивилися відео і згадали героїв казки. Ознайомившись з лексикою, закріпили її, виконуючи цікаві завдання, приміряли на себе образи персонажів (створили костюми, наклали грим). Потім - репетиція і фінальний виступ. На перервах між роботою над казкою діти активно проводили час, граючи в рухливі ігри. Підсумком дня стала афіша до інсценізованої казки.

Аби згадати улюблені казки дитинства, учні загону “Smart Angels” інсценізували «The Turnip» («Ріпка»), «The Three Pigs» («Три порося»), розподіляли ролі, виготовляли маски. Не обійшлося без цікавих та захоплюючих ігор, веселих фізкультхвилинок та танців. «Smart angels» отримали позитивний настрій на весь день.

Кiлькiсть переглядiв: 216