Всесвітній день прибирання

2022-09-02

/Files/images/unnamed-1.jpg

Запрошуємо усіх приєднатися до Всесвітнього дня прибирання 17 вересня 2022 року разом з мільйонами учасників у 191 країні Світу. В Україні такий захід пройде під гаслом “Хай небо буде мирним, а Україна чистою!”

Відкрита попередня реєстрація координаторів локацій та на національний бриф координаторів до 2 вересня 2022 року за посиланням: https://cutt.ly/4X2Mr2Y , долучайтесь в суботу 3 вересня на онлайн зустріч пряма трансляція буде на сторінці https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco

Основна мета — формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Українці за кордоном можуть, організовувати онлайн або традиційні толоки, долучитись до міжнародної події, подякувати приймаючим містам та підтримати своє рідне місто навіть на відстані.

Долучайтеся та діліться своїми фото в соціальних мережах з підписами #ПобачивПрибери #LetsDoItUkraine #WorldCleanupDay.

Для українців за кордоном додатковий хештег #WorldCleanUpDayUA

Результати участі кожного у Всесвітньому дні прибирання можна зареєструвати за посиланням до 25 вересня 2022 року включно https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18


«Увага конкурс для найактивніших закладів освіти! Важливо публікувати анонс проєкту із закликом приєднуватися на інформаційних ресурсах навчального закладу, взяти участь та реалізувати активності в рамках Всесвітнього дня прибирання з 17 серпня до 17 вересня 2022 року, підбити підсумки та заповнити результати в онлайн анкету до 25 вересня 2022 року включно https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18. Ваші результати публікувати в соціальних мережах з хештегами #worldcleanupday #letsdoitukaine #побачивприбери #schoolrecyclingworld відмічати @schoolrecyclingworld. Результати 1 жовтня 2022 року». Детальніше про умови участі можна дізнатися у Положенні за посиланням: https://cutt.ly/nflKgaR.
Зробимо Україну чистою разом! Ваш Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!

www.letsdoitukraine.org

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!

www.letsdoitukraine.org

Кiлькiсть переглядiв: 152