Осінній бал

2013-10-17

/Files/images/dokument1pdf.jpg

…Веселі та несподівані, творчі та креативні…Саме такими були учні 5,7-9 класів нашої школи 17 жовтня 2013року в розважальному шоу, присвяченому Золотій Осені та Вічній Музиці.

У програму заходу увійшли вокальні, танцювальні, хорові номери на осінню тематику авторів різних стилів та напрямків. Діти почували себе на сцені впевнено та розкуто, відчуваючи позитивну підтримку своїх однокласників. Так пісня Р.Паулса «Листя жовте» в сучасній обробці у виконанні учнів 7 класу викликала гучні овації аудиторії. А сучасний джаз-фанк у виконанні дівчат 7 та 9 класів знайшов свою ритмічну підтримку у глядачів.

Прикрасою цього осіннього свята були пісні у виконанні шкільного гуртка естрадної пісні під керівництвом Давидової Т.Ю. Колектив працює впродовж 3 років, має постійний склад, але з великим задоволенням прийняв в свою родину нових здібних та обдарованих дітей нашої школи Анікєєву К., Золотих О., Конишкіну К., Гудзь А., Сопілко Г., Цвятко А., Моісеєнко Х.

Слід також відзначити неабиякий виконавський зріст старших

гуртківців. Пісня «Осінь» Лавіки у виконанні Степаненко К. була ніжною, теплою та лагідною як сама осінь.

Хореографічний номер дівчат 8-А класу «Дикі танці» на музику Руслани приголомшив своїм натиском та впевненістю. А пісня «Лістік-лістопад» вразив легкістю та невимушеністю.

Після побажання гуртківцями добра та щастя у пісні Н.Май «Зіронька» подальші конкурси пройшли дуже веселе та азартно.

Відкриттям для більшості став виступ Голінко В. ведучої солістки гуртка, яка продемонструвала високий виконавський рівень. А французькомовна пісня у її виконанні була схожа на святковий феєрверк професійності, стильності та харизматичності виконавиці.

Свято закінчилось веселою та запальною дискотекою, яку учні нашої школи націлені продовжити на…

НОВОРІЧНОМУ КАРНАВАЛІ !!!

Прес-центр школи

Кiлькiсть переглядiв: 211