• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Екскурсія 6-Б до Приватбанку «Сонячний»

Екскурсія 6-Б до Приватбанку «Сонячний»

2018-09-21

/Files/photogallery/п.jpg

Шкільні екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового і

цікавого . Це — спілкування з однокласниками і друзями в невимушеній обстановці, коли є можливість проявити самостійність. Шкільні екскурсії — це ті події, які пізніше згадуються все життя. З метою розвитку соціальних та громадянських компетентностей була організована екскурсія до відділення Приватбанку «Сонячний».

Цікавою і змістовною була поїздка учнів 6-Б класу, яку вони здійснили 21 вересня. Нас привітно зустріла Наталія Валеріївна, керівник бізнес- школи для юніорів. Зустріч розпочалася з конференц-залу, де школярам розповіли про те, що таке банк та для чого він потрібен, запропонували переглянути короткий відеоролик про головний офіс Приватбанку в Дніпрі. Потім учнів запросили до офісу Call-center, де учні познайомилися з роботою операторів гарячої лінії цієї фінансової установи. Двом учням навіть запропонували спробувати себе в ролі оператора. Наші школярі не розгубилися та гарно впоралися із завданням. Також дітей провели по інших відділах, де вони познайомилися з роботою Приватбанка. Хлопці мали змогу приміряти спецформу інкасатора. Учнів ознайомили з тим, як виявляють фальшиві купюри в банку та розповіли, що потрібно робити, якщо вони отримають фальшивки і як себе убезпечити від цього.

Наприкінці всі учасники екскурсії отримали сертифікати, а також запрошення до участі у квесті в Приватбанку та на навчання в бізнес школі банку.

Усі учні були дуже задоволені екскурсією та дехто з них запланував прийняти запрошення до квест-кімнати, а в подальшому дорослому житті попрацювати в Приватбанку.

Класний керівник 6-Б класу Яценко Н.І.

Кiлькiсть переглядiв: 217