• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Заняття в старших групах дитячого садка №1

Заняття в старших групах дитячого садка №1

2018-04-19

Нехай, ставши учнем, ди­тина продовжує робити сьогодні те, що ро­била вчора. Нехай нове з'являється в її житті поступово і не збентежує лавиною переживань.

В.О. Сухомлинський.

Проблема наступ­ності між початковою ланкою школи та старшою групою дитячого садка завжди була акту­альною і належить до числа найважливіших.

Неперервність дошкільної та початкової ланок освіти забезпечується як підготовкою дітей до школи, так і створенням оптимальних педагогічних умов для безкризового переходу до наступної освітньої ланки, тобто адаптації дитини до навчання у школі.

Ми поділяємо думку вчених, що важливою умовою забезпечення наступності є взаємодія дитячого садка, школи та сім’ї. І тому 19.04.2018 учителі початкових класів Андреєва Н.В., Джулай Н.В. разом із заступником директора з виховної роботи Рябошапко Н.О. відвідали заняття в старших групах дитячого садка №1. Отримали море позитивних емоцій, гарний настрій та незабутні враження.

Організація співробітництва дитячого садка і школи з метою забезпечення наступності в роботі навчальних закладів допомагає не тільки поліпшити якість навчального процесу, а й зберегти фізичне здоров'я учнів.

Андреєва Н.В. учитель початкових класів

Кiлькiсть переглядiв: 216