• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Гурток естрадної пісні "Північні зірки"

Гурток естрадної пісні "Північні зірки"

2018-02-26

/Files/photogallery/IMG_3131.JPG

ЗОШ № 64, це школа, в якій навчаються талановиті й творчі діти. Саме вони гідно представляють нашу школу на олімпіадах, спортивних змаганнях та мистецьких конкурсах.

Гурток естрадної пісні «Північні зірки» під керівництвом вчителя музичного мистецтва Давидової Т.Ю. завжди є родзинкою буль-якого шкільного заходу. Маючи неабиякий музичний потенціал, вихованці гуртка неодноразово брати участь у різноманітних фестивалях та концертах на рівні міста.

Так, 26 лютого 2018 року гурток естрадної пісні «Північні зірки» узяв участь у районному етапі обласного фестивалю-конкурсі вокально-хореографічного мистецтва «Співає юність України!». Вихованці гідно представили навчальний заклад з піснею Софії Яремової «Мамині очі» і були запрошені до участі у гала-концерті, який відбудеться 20 березня 2018 р.

Ми вітаємо наших переможців: Бабінську А., Жупаненко Ю., Рибкіну В., Погонець В., Ясинську І., Білоконь Н., Голуб Т., Грушову Є., Іванову Д., Верлан Н., Тимчук О., Багнюк В., Раджабову К., Пірук Є. з перемогою. Бажаємо їм творчих успіхів та перемоги в ІІ обласному етапі фестивалю.

Так тримати! Ми пишаємося вами!

Учитель музичного мистецтва Давидова Т.Ю.
Кiлькiсть переглядiв: 315