• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Заняття міської школи педагогічної майстерності учителів початкових класів

Заняття міської школи педагогічної майстерності учителів початкових класів

2017-12-01

/Files/photogallery/IMG_3051.JPG

У листопаді 2017 року на базі Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 64 відбулося заняття міської школи педагогічної майстерності з теми «Реалізація компетентнісного та діяльнісного підходів до викладання літературного читання у початковій школі в умовах реформування освіти», під час якого учитель Андреєва Наталія Василівна на уроці літературного читання «Сторінки з історії життя наших співвітчизників за океаном. І.Боднарчук «На новій землі» у 4 класі практично показала реалізацію компетентнісного та діяльнісного підходів до викладання літературного читання у початковій школі. Демонстрацією найефективніших методів, прийомів, форм педагогічної діяльності учитель познайомила учасників заняття з досвідом своєї роботи.

На занятті були розглянуті теоретичні питання. Ватульова О.Г., методист початкової освіти НМЦ, звернула увагу вчителів на те, що нова українська школа буде не лише давати знання, а й вчитиме застосовувати їх на практиці та формувати ставлення і цінності.

Сподіваємось, що заняття допомогло виявленню й розвитку педагогічної майстерності його учасників на основі організації простору для професійного спілкування з обміну досвідом роботи.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Петровська О.А.

Кiлькiсть переглядiв: 230