Відгуки про мовний табір

2017-06-22

It’s been an amazing time her in Mykolaiv and in school #64 in particular! I am really thankful for the opportunity to help local kids in Ukraine practice their English with games, songs and dance!

I hope to come back soon, and remember – you have a friend and a contact in Israel!

Yours Chen

Англійський табір був просто all inclusive. Ось вам і розваги, і пікнік, і іноземець. Діти у захваті. Велика подяка адміністрації школи та вчителям англійської мови за чудову організацію табору.

Сім’я Пастухових

З 06.06 по 16.06 в нашій школі був англомовний табір. Моя донька з великим задоволенням відвідувала його. Кожен день був неповторним, їм було дуже весело та цікаво. Велика подяка учителям за цікаво проведений час.

Сім’я Башмакових

Моя донька була учасницею англомовного табору ЗОШ №64. Дівчинці дуже сподобалось! У таборі було дуже весело та цікаво. Проводилось багато ігор та конкурсів. Особливо сподобався пікнік. Ізюминкою табору став волонтер з Ізраїлю. Дуже вдячні нашим вчителям англійської мови Яценко Н.І., Босій І.В., Шаховій О.М. та Сімченко І.С. Сподіваємося, що наступного року наша адміністрація організує такий же табір. Нехай це стане доброю традицією.

Сім’я Грушових

Наш син був учасником табору Go Camp 2017. Йому дуже сподобалось спілкуватися англійською мовою з волонтером. Рома розповідав, що усім дітям було весело та цікаво. Головна мета – подолати мовний бар’єр була досягнута. Ми вдячні організаторам.

Сім’я Москаленко

Моя дитина залишилась дуже задоволеною. Він дізнався багато цікавого для себе спілкуючись з іноземцем. Море вражень. Мріє потрапити в такий табір знову.

Сім’я Карасінських

Наша родина задоволена проведенням та організацією англомовного табору. Дитина вдосконалила англійську мову та збагатила свій багаж знань. Стала більш розкутішою. Бажаємо, щоб такі табори проходили кожного року.

Сім’я Тимчуків

У свою чергу вчителі англійської мови ЗОШ №64 хочуть висловити подяку адміністрації школи, особливо директорові Павлюк А.М., за допомогу в організації та проведенні літнього англомовного табору Fun Camp, а також батькам, діти яких відвідували мовний табір, що довірилися нашим знанням, умінням. Було непросто, але бажання дітей, їх старання допомогли подолати стереотипи і працювати по-новому з великим задоволенням.

З повагою вчителі англійської мови ЗОШ №64

Яценко Н.І.

Боса І.В.

Шахова О.М.

Сімченко І.С.

Кiлькiсть переглядiв: 255