• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання міської творчої лабораторії розвитку початкової освіти

Засідання міської творчої лабораторії розвитку початкової освіти

2017-03-24

/Files/images/IMG_1953.jpg

23 березня 2017 року на базі Миколаївської загальноосвітньої школи I-II ступенів №64 відбулося засідання міської творчої лабораторії розвитку початкової освіти в галузі «Суспільствознавство» з питання «Нові підходи до викладання предмета « Я у світі» в умовах оновлення програми початкової школи».

У заході взяли участь учителі початкових класів міста. Семінар – практикум відкрили Ватульова О.Г., методист початкової освіти НМЦ Миколаївської міської ради і директор школи Павлюк А.М.

Члени міської творчої лабораторії розвитку початкової освіти ознайомили учасників семінару з особливостями оновленої навчальної програми і організували педагогічний аукціон з обміну досвідом.

Джулай Н.В., учитель МЗОШ № 64, на уроці “Україна – європейська держава” в 3-А класі показала, як зробити кожний урок нестандартним, творчим, спрямованим на здобуття дитиною практичних навичок.

Войхевич В.В., Андреєва Н.В., вчителі МЗОШ №64, та Свистунова М.О., Святенко Т.О., вчителі МЗОШ № 46, поділилися досвідом впровадження на уроках різних форм і методів навчання, зокрема рольових ігор і практичних робіт, залучення дітей до участі в соціальних акціях і до роботи над проектами.

Кулінарно-пізнавальна вікторина «Європейські смаколики» пройшла у невимушеній обстановці. Присутні відмітили інноваційний підхід організаторів заходу в її проведенні.

Час, відведений на засідання, промайнув швидко і продуктивно. Сподіваємося, що здобуті знання та уміння допоможуть педагогам міста у щоденній роботі.

Войхевич В.В., учитель початкових класів

Кiлькiсть переглядiв: 237