• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Щаслива та людина, яка дарує щастя багатьом людям

Щаслива та людина, яка дарує щастя багатьом людям

2016-11-18

/Files/images/1611.jpg

«Любов виникає з любові: коли хочу,
щоб мене любили, я сам перший люблю»
Григорій Сковорода

Школа – наш дім. Саме тут ми вчимося дружити, співчувати і допомагати один одному. До Міжнародного Дня толерантності у нашій школі був започаткований проект «Школа №64 – простір толерантності». А 16 листопада кожний класний колектив презентував результати своєї роботи. Учні 8 класу підготували інформаційні листівки, учні 5-9 класів узяли участь у радіо-марафоні. Також у цей день пройшов конкурс емблем серед учнів старших класів, а наймолодші школярі підготували колажі «Посмішка класу». Протягом тижня у всіх класах пройшли класні години до Дня толерантності, конкурси фотографій та малюнків, інтерактивні вправи тощо.

Ми всі різні. Але ми всі рівні. Кожна людина унікальна – має свої погляди на життя і прагне, щоб їх поважали інші. Найважливіше сьогодні для нас – визнати, що кожна особистість бачить світ по-своєму, і має на це право. Нам треба навчитися без агресії сприймати думки, поведінку та спосіб життя іншої людини, які відрізняються від власних; займати в житті активну позицію.

Приємні враження від заходів залишаться в класних колективах. Кожен з нас мав змогу поглянути на самих себе, усвідомити значення слова «толерантність» і зрозуміти те, що толерантність – врятує світ.

Президент учнівського самоврядування школи учениця 7-А класу Смірнова Марія, члени учнівського самоврядування

Кiлькiсть переглядiв: 370