Увага, школо!

2016-02-19

/Files/images/DSC03525.JPG

У школі пройшов тиждень англійської мови, протягом якого учні брали участь у різноманітних заходах. Так для учнів 1-х класів було організовано майстер клас «Кольорові букви», а також виставку-презентацію на найкращий постер «Love is…” серед учнів 2-х, 3-х, 4-х класів, в якій учні проявили себе справжніми художниками. Слід відмітити роботи учнів 4-А та 3-А класу, які посіли І місце.

Продовжив тиждень ітелект асорті серед учнів 2-х класів. Діти старанно виконували завдання і за результатами команда 2-А класу посіла І місце, 2-Б класу - друге, учні 2-В класу посіли ІІІ місце.

Команди 5-го та 6-го класів перевіряли знання в інтелектуальній грі з англійської мови. Дітям були представлені цікаві завдання. У грі учні показали гарні знання та зацікавленість предметом. Найкращими знавцями стала команда учнів 5-го класу, яка посіла І місце.

Не забарилася і п’ятниця, в останній день тижня було проведено шкільний турнір гри «Що? Де? Коли?» серед учнів 7-х та 8-х класів, переможцями якої стали учні 7-А класу. Окрема подяка учням 9-го класу, які допомогли організувати та провести шкільний турнір.

Тиждень англійської мови-2016 вкотре довів неймовірні здібності учнів, показав те, що сучасні школярі хочуть прямувати стежкою знань.

Учителі англійської мови Шахова О.М., Боса І.В.

Кiлькiсть переглядiв: 219