Моя професія – поліцейський

2016-02-19

Одна з найважливіших реформ, що проводяться сьогодні в Україні, - реформа правоохоронних органів. З метою підвищення обізнаності громадян та їхнє розуміння реформи Національної поліції України IREX (Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів) в партнерстві з Міністерством внутрішніх справ України, Міжнародною організацією з розвитку права (IDLO) за фінансової підтримки Бюро з міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності Держдепартаменту США (INL) започаткували проект «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи національної поліції».

У рамках реалізації проекту, 17-го лютого, о 13.40, в приміщенні Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 64 бібліотека-філія № 16 Централізованої бібліотечної системи для дорослих провела зустріч учнів 7-9-х класів з патрульними поліцейськими м. Миколаєва.

Учасники мали можливість вільно поспілкуватись з екіпажем патрульних, задали запитання щодо вибору професії, відповідального ставлення до справи та людських якостей, потрібних у цій важкій роботі.

Патрульні поліцейські розповідали учням про свою історію успіху «Як я став поліцейським», чому виникло бажання пройти процес добору, про тренування, як це все відбувалося, про досвід роботи та цікаві випадки за період служби тощо.

Наприкінці зустрічі школярі отримали пам’ятні сувеніри та можливість сфотографуватися з представниками поліції.

Директор МЗОШ № 64 А.М.Павлюк

Кiлькiсть переглядiв: 323