• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зліт пошуковців міського проекту «Бузька хвиля»

Зліт пошуковців міського проекту «Бузька хвиля»

2012-09-14

/Files/images/IMG_4257.JPG

14 вересня 2012 року на базі дитячого оздоровчого табору «Дельфін» відбувся зліт пошуковців міського проекту «Бузька хвиля» . Нашу школу на зльоті представляли учениці 9-А класу Самойленко Ольга і Леонтьєва Марія.

Зранку разом із іншими представниками навчальних закладів міста на великому кораблі вони вирушили до ДОТ «Дельфін». Там усіх учасників було поділено на 5 груп по 40 чоловік. Спочатку треба було придумати назву команди, девіз, пісню-привітання для суперників. Потім кожна група мала час на рухливі ігри та знайомство.

Головною частиною програми зльоту стала презентація учасниками результатів своєї роботи над проектом «Бузька хвиля». Протягом двох хвилин діти повинні були розповіли про найцікавіші знахідки, поділитись враженнями від проекту.

Після смачного обіду організатори заходу влаштували конкурс газет . Кожна група малювала чотири стіннівки і представляла їх на сцені. Особливо цікавим став конкурс бардівської пісні, який показав усім, яка в нас талановита молодь. У кожній групі знайшлися хлопці, які віртуозно грали на гітарі, та дівчата, які співали й танцювали, як справжні артистки.

Укінці зльоту було підведено підсумки. Кожну команду нагороджено дипломом. Але головною нагородою для учасників стала можливість поспілкуватися зі своїми ровесниками, обмінятися думками, мріями, досвідом, продемонструвати свої таланти.

Всі їхали додому, хоча й втомлені, але задоволені.

Учениця 9-А класу Леонтьєва Марія

Кiлькiсть переглядiв: 249