Перший учитель Дрожак І.М.

2012-08-28

/Files/images/Дрожак.jpg

Дрожак Інна Миколаївна, вчитель початкових класів, спеціаліст вищої категорії, стаж роботи 24 роки. У Миколаївській загальноосвітній школі працює з вересня 2000 року. Її вихованці є учасниками предметних олімпіад та різноманітних конкурсів різних рівнів. Серед них Всеукраїнський інтерактивний природничий конкурс «Колосок», Міжнародний математичного конкурс «Кенгуру», Всеукраїнський конкурс з українознавства «Патріот», Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика, Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник», Регіональний конкурс «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу» тощо.

Має заохочення та нагороди:

v Грамота управління освіти і науки облдержадміністрації за плідну працю по навчанню і вихованню підростаючого покоління та за результатами атестації й підсумками навчального року. Наказ № 281-к від 13.06.06 р.

v Грамота НМЦ УО за плідну роботу з обдарованими дітьми, 2007р.

v Почесна грамота міського голови В.Чайки за багаторічну плідну працю й особистий внесок у розбудову національної освіти та з нагоди 10-річчя від дня заснування ЗОШ І-ІІ ступенів № 64 від 01.09.2009р.

v Грамота управління освіти Миколаївської міської ради за досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління. Наказ №450-к від 28.04.11р.

У 2011-2012н.р. переможець І етапу обласного заочного конкурсу творчих робіт «Педагогічними стежинами В. О. Сухомлинського».

1 вересня 2008 року теплим сонцем, осяйною усмішкою, голубим небом увійшла в моє життя моя перша вчителька, по суті, моя друга мама – Інна Миколаївна.

Її щире серце і добра душа завжди тягнеться до дітей. Їй цікаво з намиспілкуватися, занурившись у наш пригодницький, загадковий, чарівний світ фантазій. Вона із материнською ласкою завжди піклується про нас, сумує нашим невдачам і радіє успіхам. Завжди каже: «Діти подають надію на краще життя, насичують мене позитивною, бадьорою енергією. Мені пощастило дуже в житті, тому що завжди оточують добрі, порядні, чисті душеюлюди, мої янголи – учні, які передають мені свою душевність, чистоту, відвертістьсвоїх теплих, щирих душ».

Гереженівська Катерина, учениця 4-А класу

Уроки Інни Миколаївни цікаві, продумані, змістовні, спрямовані на творчий розвиток наших дітей. Вони на її уроках одержували не тільки знання, а й задоволення від спілкування, висловлювання своєї думки, прийняття спільних рішень, практичних дій. Головннм було те, що діти не тільки отримували міцні знання програмового матеріалу, а вчилися вміло застосовувати їх у різних життєвих ситуаціях.

Від батьків учнів 4-А класу Будянська Олена Олексндрівна

Кiлькiсть переглядiв: 251