Перший учитель Коренда Є.В.

2012-08-28

/Files/images/Коренда.jpg

Коренда Євгенія Валеріївна , вчитель початкових класів, спеціаліст ІІ категорії, стаж роботи 8 років. У Миколаївській загальноосвітній школі працює з 01.09.2004 року. Переможець І етапу Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» у 2011 році, переможець міського конкурсу «Нове ім’я – 2008» у номінації «Білий лелека». Її вихованці є учасниками предметних олімпіад та різноманітних конкурсів різних рівнів. Серед них Всеукраїнський інтерактивний природничий конкурс «Колосок», Міжнародний математичного конкурс «Кенгуру», Всеукраїнський конкурс з українознавства «Патріот», Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика, Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник», Регіональний конкурс «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу» тощо.

Має заохочення та нагороди:

v Диплом «Нове ім’я - 2008» у номінації «Білий лелека (віра в дітей, уміння вести за собою)

v Грамота Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 64 за результатами і підсумками навчального року . Наказ № 69 від 25.03.2010 р.

v Диплом управління освіти за ІІІ місце в конкурсі «Моральний вчинок» у номінації «Учні 1-4 класів – колективний проект дитячої ілюстрованої казки». Наказ УО від 28.02.2011 р. № 427 – ц.

Коренда Є.В. – творчий, грамотний педагог, постійно сприяла створенню доброзичливої атмосфери та психологічного клімату в класі. Будувала стосунки з учнями на основі співдружності, поваги до особистості дитини та надавала свободу розвитку відповідно до їхніх індивідуальних особливостей. Працювала в тісній взаємодії з батьками учнів. Вдячні вчителю за чуйність і розуміння

Грицаєнко Максим Георгійович, батько учня 4-Б класу

Нашу першу вчительку звати Євгенія Валеріївна. Вона зробила для нас дуже багато: навчила писати, розв’язувати приклади та задачі, висловлювати свої думки ,розрізняти добро і зло, але найголовніше - виховала почуття наполегливості в пізнанні життя. За це ми їй безмежно вдячні.

Кошара Катерина, Кубрак Ольга, учениці 4- Б класу

Кiлькiсть переглядiв: 220