У прямому ефірі

2011-11-09

/Files/images/PICT2228.JPG

09.11.2011 р. директор школи, учитель української мови та літератури Павлюк А.М., учениця 6-А класу Толмач Діана, учень 8-А класу Чухарев Артем були запрошені на обласне телебачення для участі у заходах, присвячених Дню української писемності та мови.

Це свято було встановлено в нашій країні 9 листопада 1997 року. Пов’язане воно з Нестором – літописцем, основоположником давньоруської історіографії, мислителем.

У цей день стартував ХІІ Міжнародний конкурс з української мови ім. П.Яцика.

Антоніна Михайлівна, Діана, Артем розповіли про те, чим є цей конкурс для них. Це проект, який не тільки виявляє творчо обдарованих дітей, а й об’єднує, бо в ньому беруть участь представники всіх національностей, що проживають у Миколаєві.

Українська мова – це велике надбання української нації, і володіння нею та писемною культурою є ознакою духовного багатства особистості, її інтелектуального потенціалу. Антоніна Михайлівна в кінці передачі зазначила, що немає хороших і поганих мов, а є мова рідної землі, яку потрібно знати, любити, поважати.

Діана Толмач читала свої вірші про Україну та осінь. Дівчинка вміє також гарно малювати У школі має лише високі результати.

Артем Чухарев розповів про свого дідуся Зиму Анатолія Григоровича, який працює журналістом у газеті «Вісті Снігурівщини». Своїм дідусем Артем пишається.

Глядачі переконалися в тому, що в школі № 64 працюють творчі педагоги і навчаються талановиті учні.

Рябошапко Н.О., заступник директора з ВР

Кiлькiсть переглядiв: 218